Werkwijze

Bij De Haarlemse bent u aan het juiste adres voor:

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
Na ontvangst van een volledig ingevuld aanvraagformulier zal er een geheel vrijblijvende, discrete en kosteloze afspraak worden gemaakt met een van onze adviseurs. Tijdens deze afspraak worden uw inkomsten en bezittingen vastgesteld en worden uw roerende goederen in kaart gebracht en gewaardeerd. De Haarlemse is aangesloten bij diverse kredietverstrekkers en tracht te allen tijde de meest gunstige financiering te bewerkstelligen voor haar cliënten.

BKR notering? Belenen verpanden biedt uitkomst!
Indien u niet in aanmerking komt voor een financiering of kortlopend krediet, bijvoorbeeld vanwege een negatieve BKR notering, dan biedt De Haarlemse diverse beleenmogelijkheden (verpanden). Zo kunnen uw roerende goederen als onderpand fungeren voor een tijdelijke lening. De Haarlemse verstrekt een lening tot maximaal 70% van de marktwaarde van uw roerende goederen waarbij deze roerende goederen als onderpand worden overgedragen aan De Haarlemse. Uiteraard worden uw roerende goederen veilig gestald en opgeslagen.

Uitkering per bank of contant
Na ondertekening van de overeenkomst wordt het afgesproken bedrag direct per bank aan u uitgekeerd. Contante uitkeringen in overleg. Gedurende de beleenperiode (terugkoop periode) blijven de roerende goederen uw eigendom.

Terugkoopregeling
Aan het einde van de overeengekomen beleenperiode is het mogelijk de roerende goederen weer in bezit te krijgen (terugkoopregeling), uiteraard tegen betaling van de leensom. Afhalen geschiedt te allen tijde op afspraak. Voor meer informatie over het belenen/verpanden of financieren van uw roerende goederen, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.